Prijs
  1. -

Betaalbare paardensport benodigdheden tegen lage prijzen voor paard en ruiter - Bestel snel op De Huisdiersuper.nl

Zomerdekens

(1 producten)
Filter
Filter

Zomerdekens online voor uw paard bestellen

Zoekt u naar een geschikte zomerdeken voor uw paard, zodat u hier in de lente of de zomer gebruik van kunt maken? Blader door ons assortiment en maak bijvoorbeeld gebruik van een zomerdeken met gratis vliegendeken, een handige 2-in-1 oplossing. Daarnaast kunt gebruik maken van het zweetdeken rugbe fleece , dat speciaal geschikt is voor tijdens de zomer- en lenteperiode. Bestel het zomerdeken voor uw paard eenvoudig online, wij zorgen ervoor dat u er snel de beschikking over heeft.

 

Zomerdekens die goed ademen

Uiteraard maakt u gebruik van zomerdekens die goed ademen, zoals de regendekens er aan de andere kant voor zorgen dat uw paard mooi droog blijft. Bekijk ook onze winterdekens  en zorg op die manier tijdens ieder seizoen voor een goede verzorging van uw paard. Wilt u meer weten over een van de zomerdekens, of over het plaatsen van uw online bestelling? Neem contact op met onze klantenservice, zij vertellen u er graag meer over.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl