Prijs
  1. -

Alle hondenriemen met 15% korting

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Poetskisten om al uw poetsbenodigdheden in te bewaren

Zoekt u een voordelige poetskist om uw poetsbenodigdheden voor uw paard in te ordenen? Maak gebruik van de handige kisten, waarmee u ervoor zorgt dat u altijd alles bij de hand heeft. Blader door de verschillende poetskisten zoals die in het roze/grijs of aluminium poetskoffer, of maak gebruik van een poetsrugzak waar de kleinere kinderen graag gebruik van maken. Heeft u een vraag over een van de poetskisten, of over de wijze waarop u deze online kunt bestellen? Neem vrijblijvend contact op, dan vertelt onze klantenservice u er graag meer over.

Poetskist om alles in te ordenen

Zoekt u een poetskist om alles handig te ordenen en wilt u daarnaast bijvoorbeeld ook stalbenodigdheden kopen? Wij zorgen voor een zo uitgebreid mogelijk assortiment, waar u online op uw gemak doorheen kunt bladeren. Lees meer over de verschillende producten voor de verzorging van uw paard. We rekenen scherpe online prijzen, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op materialen van hoge kwaliteit. Bestel uw poetskist eenvoudig en voordelig online, dan zorgen wij er met een vlotte bezorging voor dat u hier zo snel mogelijk de beschikking over heeft.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl

Beoordeling 0% gebaseerd op 4744 individuele klant beoordelingen