Prijs
  1. -

Hondenspeelgoed 10% korting

Rijhelmen voor het paardrijden bestellen

Rijhelmen zijn een belangrijke vorm van bescherming, tijdens het paardrijden. Maak gebruik van een rijhelm met de juiste maat, die u comfortabel rond uw kin kunt sluiten om deze goed vast te zetten. Blader online door de verschillende rijhelmen en kies een geschikte cap. Voor alle bestellingen vanaf €29 geldt dat deze gratis worden bezorgd in Nederland.

Rijhelmen en handige helmdrager

Zoekt u een rijhelm, of heeft u deze maar bent u bijvoorbeeld op zoek naar een helmdrager, zodat u de helm ook weer netjes op kunt hangen? Bestel de verschillende producten eenvoudig online, wij zorgen voor een vlotte verwerking. Heeft u vragen over een van de rijhelmen, of bent u benieuwd welke helm u het best kunt gebruiken voor het paardrijden? Onze specialisten van de klantenservice vertellen u er graag meer over. Neem vrijblijvend contact op, dan kunnen we uw bestelling desgewenst direct in orde maken en heeft u de helm zo snel mogelijk in huis.

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl

Beoordeling 9.4% gebaseerd op 4744 individuele klant beoordelingen