Prijs
  1. -

Betaalbare paardensport benodigdheden tegen lage prijzen voor paard en ruiter - Bestel snel op De Huisdiersuper.nl

Drinkbakken voor in de paardenstal bestellen

Bent u op zoek naar stalbenodigdheden om de paardenstal in te richten? Maak dan in ieder geval gebruik van goede drinkbakken. Zorg er met een waterbak met buisverwarming op 24V voor dat de drinkbakken ook tijdens vorst gewoon goed blijven werken, of kies voor een voordelig exemplaar dat u eenvoudig online kunt bestellen. Wenst u meer informatie over een van de producten, of over de online bestelwijze? Neem contact op met onze klantenservice, zij vertellen u graag meer.

 

Voordelige drinkbakken van goede kwaliteit

Zoekt u voordelige drinkbakken, van goede kwaliteit? Blader door ons online assortiment en maak bijvoorbeeld gebruik van een standaard kunststof lepeldrinkbak tegen een scherpe prijs. Blader daarnaast ook door bijvoorbeeld de voederbakken en de voederplaatsen uit ons assortiment, zodat u alle stalbenodigdheden in huis kunt halen. Bestelt u voor minimaal €39 in onze webshop? Dan profiteert u niet alleen van onze vlotte verwerking en bezorging, maar brengen we u daar bovendien geen extra kosten voor in rekening.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl