Prijs
  1. -

Betaalbare paardensport benodigdheden tegen lage prijzen voor paard en ruiter - Bestel snel op De Huisdiersuper.nl

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Bodyprotectors voor tijdens het paardrijden bestellen

 Wilt u gebruik maken van een bodyprotector, voor uw eigen veiligheid tijdens het paardrijden? Zelfs wanneer u het paard goed onder controle heeft is het verstandig om deze voorzorgsmaatregel te nemen om letsel of andere vervelende incidenten te voorkomen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de RugProtector BackPro Junior, of een van de andere beschikbare maten. Blader daarnaast eens door de producten op het gebied van reflectie en verlichting, of maak gebruik van de veilige stijgbeugels voor het paardrijden.

 

Rugprotector of bodyprotector bestellen

 Wilt u een van de bodyprotectors bestellen, of bent u bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een rugprotector? Bekijk de maat die u nodig heeft, zodat u hier op een comfortabele wijze gebruik van kunt maken. Bestelt u voor minimaal €29 in onze webshop? Dan profiteert u van onze gratis verzending. Bestel bijvoorbeeld de Bodyprotector Flex Senior of de Bodyprotector Protecto Senior, twee producten die een uitstekende keuze vormen voor uw veiligheid tijdens het paardrijden.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl