Prijs
  1. -

Betaalbare paardensport benodigdheden tegen lage prijzen voor paard en ruiter - Bestel snel op De Huisdiersuper.nl

Borstels voor de verzorging van uw paard bestellen

Wilt u een van de borstels voor de verzorging van uw paard bestellen? U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een Roskam Rubber Zwart , of een exemplaar in een andere kleur. Wij verkopen borstels voor paarden van goede kwaliteit, terwijl u daar aan de andere kant een heel scherpe prijs voor betaalt. Wilt u meer weten over een van de borstels, of wellicht over een van de andere verzorgingsartikelen voor het paard? Neem contact op met onze klantenservice, zij vertellen u er graag meer over.

 

Borstels en krabbers bestellen

U heeft online de keuze uit een aantal verschillende borstels voor paarden, waar u op uw gemak doorheen kunt bladeren. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met bijvoorbeeld een hoevenkrabber, of kunt u eens bladeren door de producten voor de huid en het haar van uw paard. Bestelt u de borstels of andere producten online in onze webwinkel? Wij zorgen standaard voor een vlotte verwerking en bezorging op uw adres, zodat u er snel de beschikking over heeft.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl