Prijs
  1. -

Alles voor je papegaai bij de Huisdiersuper.nl - Dé online papegaaienspecialist

Slijtstokken voor papegaaien online bestellen

Wilt u gebruik maken van een slijtstok voor uw papegaai, of bent u benieuwd naar de voordelen hiervan? Lees meer over bijvoorbeeld de slijtstok papegaai lang, of bekijk de snavelslijtstok. We leggen u op die manier graag uit hoe u hier gebruik van kunt maken. Daarnaast kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice, zij vertellen u graag meer over de toegevoegde waarde van de slijtstokken en hoe ze zorgen voor een gezonde leefomgeving voor uw papegaai of een andere vogel.

Slijtstokken voor gezonde nagels

De slijtstokken voor papegaaien zorgen er onder andere voor dat u de nagels minder frequent handmatig hoeft bij te knippen, er zal een natuurlijke slijtage plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat u de nagellengte minder frequent in de gaten hoeft te houden, maar het zorgt daarnaast voor een natuurlijke werking die uw papegaai zal waarderen. Bekijk ook de andere producten uit onze webshop, bijvoorbeeld het papegaaienspeelgoed of de kooi toebehoren waar u gebruik van kunt maken. Bestel vervolgens de Nageltang softgrip of een van de slijtstokken, voor de optimale verzorging van uw papegaai.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl