Prijs
  1. -

Alles voor je papegaai bij de Huisdiersuper.nl - Dé online papegaaienspecialist

Speelstandaards voor uw papegaai bestellen

Speelt u graag met uw papegaai, of wilt u uw huisdier op een natuurlijke en speelse wijze uitdagen? Maak bijvoorbeeld gebruik van de junior kromsnavel speeltuin, waarin uw huisdier van alles kan ontdekken. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld de speelstandaard Livia bestellen, waarmee u op een voordelige wijze kiest voor een stevige standaard. Blader door ons assortiment en maak bijvoorbeeld gebruik van de grotere standaarden, afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft voor uw papegaai.

 

Speelstandaards bestellen en laten bezorgen

Heeft u uw oog laten vallen op een van de speelstandaards uit ons assortiment en wilt u daarnaast bijvoorbeeld een van de slijtstokken of het papegaaienspeelgoed online bestellen? U hoeft daar de deur niet voor uit, wij zorgen voor de bezorging tot aan de voordeur. Dit betekent dat u eenvoudig en voordelig uw bestelling kunt doen. Heeft u vragen over een van de speelstandaards of een van de andere producten? Onze klantenservice vertelt u er graag meer over, dus neem direct contact met ons op, uiteraard volledig vrijblijvend.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl