Prijs
  1. -

Alles voor je papegaai bij de Huisdiersuper.nl - Dé online papegaaienspecialist

Vogelhuisjes

(2 producten)
Filter
Filter

Waarom een vogelhuisje?

Een vogelhuisje geeft de vogels in jouw tuin een ideale schuilplek tijdens de koude winters. Vaak is het moeilijk voor de vogels een geschikte schuilplaats te vinden of hebben ze juist moeite met het tegenkomen van voldoende voeding. Leg iets lekkers klaar in een voederhuisje en verwen de vogels ook deze winter!

Verschil nestkastje en voederhuisje

De woorden zeggen het eigenlijk al. een nestkastje is speciaal bedoeld voor de kleinere vogels om een heerlijk nestje in te bouwen. tijdens de winter is een beschutte plek vaak moeilijk te vinden. een nestkastje zorgt er voor dat de vogel lekker warm en uit de wind zit.

Een vogelhuisje, of ook wel voederplaats genoemd, is eigenlijk om de vogels wat extra voeding te geven gedurende de koude winters. Vaak is het door sneeuw en ijs moeilijk om voldoende voedsel te vinden. een vogelhuisje of voederplaats is dan ideaal. De dakjes zorgen er voor dat de zaadjes droog blijven in het gure winter weer.

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl