RelaxoPet Dog & Cat

Kalmeert en stimuleert goed gedrag

- Het ontspanningssysteem voor honden en katten RelaxoPet Dog& Cat is dé oplossing bij angst, stress en/of andere gedragsproblemen! Ondanks de goede opvoeding die wij onze trouwe viervoeters geve... Toon meer
van € 74,90
voor € 29,95

Niet meer beschikbaar

bewaren
 • Gratis verzending vanaf €49 in Nederland
 • Snelle levering en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
 • Behulpzaam en deskundig advies
 • Klanten geven ons een 8,9

Beschrijving

RelaxoPet Dog & Cat

- Het ontspanningssysteem voor honden en katten

RelaxoPet Dog & Cat is dé oplossing bij angst, stress en/of andere gedragsproblemen!

Ondanks de goede opvoeding die wij onze trouwe viervoeters geven komen ze toch wel eens in stress situaties terecht en kunnen ze ongewenst gedrag vertonen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld onweer, vuurwerk, verlatingsangst, auto rijden etc.

RelaxoPet Dog & Cat helpt je hond door speciaal ontwikkelde subliminale geluiden en toonsequenties deze stress situaties te vermijden zodra deze zich voor doen.

RelaxoPet Dog & Cat is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en gedragstherapeuten en vermijdt de meest uiteenlopende angst- en stress situaties met succes! In meer dan zes jaar van intensief onderzoek en ontwikkeling heeft RelaxoPet de compleet nieuwe subliminale geluidssequenties voor dieren ontwikkeld en de niet eerder opgenomen aspecten van hersenonderzoek bij dieren geïntegreerd.

RelaxoPet Dog & Cat smart is speciaal afgestemd op de gevoelige, hoogfrequente gehoorzin van honden en omvat subliminale audiotracks welke voor het menselijke oor niet bewust waarneembaar zijn. Deze audiotracks leiden bij honden en katten tot een directe en onbewuste diepe ontspanning. De ontspanning kan met en zonder ontspanningsmuziek gebeuren. RelaxoPet Dog & Cat smart werkt zowel binnen het huis als ook buiten, zonder bijwerkingen, volledig automatisch en draadloos, ongeacht de leeftijd van je hond en is niet te vergelijken met conventionele ontspanningsmuziek voor honden. Het apparaat wordt automatisch na 2 uur uitgeschakeld waarna de werking nog 2 uur doorwerkt.

RelaxoPet Dog & Cat smart– diervriendelijk, effectief en zonder negatieve bijwerkingen!

Toepassingsgebieden:
- Scheiding puppies/kittens van moeder
- Trainingseenheden
- Agressie
- Angst (algemene angst maar ook voor reizen en verlatingsangst)
- Destructief gedrag
- Verhuizing
- Algemene kalmering
- Onweer of vuurwerk
- Wangedrag
- Paniek
- Overmatig blaffen (door stress-situaties)
- Hyperactieve honden

Specificaties

 • 94% van alle honden vertoont geen opvallend gedrag meer
 • 89% van de honden komt na 10 minuten al in een diepe ontspanning
 • Helpt je hond bij stress situaties
 • Diervriendelijk
 • Samen ontwikkeld met dierenartsen
 • Afgestemd op de hoogfrequente gehoorzin van de hond
 • Geschikt voor alle leeftijden
 • Werkt zowel binnens- als buitenshuis
 • Werkt volledig automatisch en draadloos
 • Standaard 12 maanden garantie

Klantervaringen

3 van 3 beoordelingen

5 van 5 Sterren

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.


100%

0%

0%

0%

0%February 8, 2018 10:31

Super!

wij waren een beetje sceptisch omdat we al van alles hadden geprobeerd. Maar het werkt echt! onze hond heeft veel last van verlatingsangst en is nu echt veel minder. We hebben het wel eerst 2 weken uit moeten proberen voor we echt verschil merkten maar we zien nu geleidelijk dat hij steeds meer ontspannen wordt.

December 5, 2017 11:30

wowwww

Dit werkt dus echt!!!!! Onze hond is/was verschrikkelijk druk en zenuwachtig in de auto. Het scheelt echt super veel!!!!

February 14, 2019 20:41

Werkt echt super

Ik had geluk van dit te krijgen net voor het nieuwe jaar en kunnen testen bij het vuurwerk plus intussen enkele keren extra gebruikt en het werkt echt super goed! Oorspronkelijk gekocht omdat mijn reu erg onrustig/angstig kan worden voor hij een aanval doet, als ik nu zie dat hij onrustig word zet ik het apparaat aan en hij kalmeert en de aanval blijft voorlopig uit! Een echte aanrader als je ten einde raad bent met een angstige/onrustig hond.

Bekijk ook

Bekijk ook

Beaphar No Stress Hond
Kalmeert en stimuleert goed gedrag
Direct leverbaar

€ 6,95