Hondenvoer van Techni-Cal

Techni-Cal hondenvoer is een kwaliteitsvoer wat regelrecht uit de natuur komt. De holistische benadering, de natuurlijk georiënteerde ingrediënten, en de unieke kruidenformules maken het een premium kwaliteitsvoer waar je hond van zal smullen!
Het assortiment hondenvoer van Techni-Cal kan onderverdeeld worden in 2 groepen, ieder zorgvuldig samengesteld door dierenartsen en voedingsdeskundigen.

Techni-Cal Lifestages hondenvoer:

Deze diëten zijn speciaal samengesteld en uitgebalanceerd voor iedere levensfase van je hond. Is het nog een pup, een actieve puber, of een rustige hond op leeftijd, Techni-Cal voorziet je viervoeter van de juiste voedingsstoffen. Door de natuurlijke aard van het hondenvoer is het smaakvoller en makkelijker verteerbaar dan doorsnee hondenvoeding.

Techni-Cal Solutions hondenvoer:

Dit uitgebalanceerde hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor honden met specifieke gezondheidsbehoeftes. Zo biedt Techni-Cal een op maat oplossing voor honden met gewrichtsproblemen ( namelijk Techni-Cal Bone&Joint) maar ook voor honden met gluten allergiën (namelijk Techni-Cal Sensitive-Glutenfree). Ook de solution lijn heeft als basis natuurlijke ingrediënten en is aangevuld met essentiële vitaminen en mineralen. Deze producten zijn speciaal samengesteld om bij problemen die spelen in het lichaam (bijvoorbeeld een allergie of nierproblemen) te ondersteunen, met daarbij behoud van de optimale gehalten aan voedingsstoffen en energie voor de rest van het lichaam.

De holistische benadering van de Techni-Cal hondenvoer

De holistische benadering komt voort uit de overtuiging dat het bij een hondenvoeding niet alleen maar gaat om het verstrekken van voedingsstoffen en energie. Natuurlijk dient de basis goed te zijn, dus zorgt Techni-Cal ervoor dat alle diëten volledig en evenwichtig zijn samengesteld. Ze maken alleen gebruik van natuurlijke, goed verteerbare ingrediënten, en combineren deze met een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen, mineralen en kruiden om de fysieke en emotionele gezondheid van je huisdier optimaal te ondersteunen. Daarnaast maken zij gebruik maken van die ingrediënten die de fysiologische eisen van de hond als vleeseter tegemoet komt, zonder daarbij de principes van duurzaamheid van de ingrediënten te verwaarlozen.

100% natuurlijk georiënteerde producten

De doelstelling van Techni-Cal is het welzijn van je hond optimaal te ondersteunen. Dit is duidelijk terug tezien in de samenstelling van het voer. Enkele hoofdkenmerken van Techni-Cal hondenvoer zijn:

  • Het gebruik van ingrediënten die uw hond van nature nodig heeft
  • Hoogwaardige dierlijke eiwitten
  • Geen kunstmatige smaakversterkers, kleurstoffen of conserveringsmiddelen
  • Alle diëten zijn volledig en evenwichtig

Unieke kruiden formules

De ware kracht van de geneeskunst is te vinden in de natuur. Daarom maakt Techni-Cal gebruik van het beste dat de natuur te bieden heeft. Voor de verschillende producten gebruiken ze melanges van verschillende kruiden. Van deze kruiden is wetenschappelijke bekend dat deze het metabolisme en diverse orgaansystemen in het lichaam positief kunnen beïnvloeden.

Veterinair samengesteld

De voeding van Techni-Cal zijn samengesteld door dierenartsen en voedingsdeskundigen. Hierdoor zijn zij in staat zijn om het assortiment continu te verbeteren en uit te breiden al naar gelang de nieuwste inzichten op gebied van diervoeding.

 

Techni-Cal hondenvoer staat garant voor

 

Techni-Cal solutions


 Deel dit item:

 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.