tuggo shake n fetch, tuggo shake-n-fetch, tuggo shake n fetch, tuggo shake-n-fetch, hondenspeelgoed, tuggo honden speelgoed, tuggo hondenspeelgoed, tuggo honden speelgoed, tuggo hondenspeeltjes, tuggo honden speeltjes, tuggo hond speelgoed, tuggo hond speeltjes, tuggo hond speeltjes,

Tuggo Oersterk en bijtbestendig

Tuggo Shake-N-Fetch Bowling Pin

De Tuggo Shake-N-Fetch is een oersterke speelkegel die geen enkele hond kan weerstaan. Door de vorm is de kegel gemakkelijk in de bek te pakken en zorgt zo voor uren speelplezier.

Via de lekvrije verzonken schroefplug kun je zo veel water, zand of steentjes toe voegen aan de kegel als je wilt. Ga je gang en experimenteer. Je zult snel ontdekken wat voor jouw hond het beste gewicht of weerstand is om het ultieme speelplezier te ervaren. Het regelmatig spelen met de Tuggo Shake-N-Fetch houdt je hond fris en in optimale conditie.

De unieke combinatie van het klotsende geluid van water en de weerstand van het gewicht houdt de aandacht van je hond vele malen langer vast dan elke ander verkrijgbaar hondenspeelgoed. De Tuggo Shake-N-Fetch is praktisch niet kapot te krijgen en zorgt voor vele uren non-stop speelplezier.

De Tuggo Shake-N-Fetch is er in drie verschillende afmetingen zodat er voor iedere hond een geschikte maat is.

- De Tuggo Shake-N-Fetch S van 15cm is geschikt voor pups en kleine hondenrassen en te vullen tot een gewicht van 680gram.

- De Tuggo Shake-N-Fetch M van 30cm is geschikt voor de middelgrote tot grote honden en te vullen tot een gewicht van 2.27kg

- De Tuggo Shake-N-Fetch L van 40cm is geschikt voor de middelgrote tot grote honden en te vullen tot een gewicht van 8kg.

Bijtbestendig

De Tuggo Shake-N-Fetch Bowling Pins zijn bijtbestendig, oersterk, zeer duurzaam en nauwelijks kapot te krijgen. Succesvol getest in dierentuinen op bijt-en speelgedrag door tijgers, beren en apen.

Uniek

Tuggo hondenspeelgoed is oersterk, bijt proof en vervaardigd uit de beste materialen. Niet voor niets is dit unieke materiaal dan ook door Tuggo gepatenteerd. Dit product wordt dan ook alleen verkocht met het originele Tuggo logo.

De weerstand van de kegel zelf aanpassen

Je kan het gewicht van de Tuggo Shake-N-Fetch zelf aanpassen door deze te vullen met zand, water of steentjes. De unieke combinatie van het geluid van klotsend water, ratelende steentjes en de wisselende weerstand houdt de aandacht van je hond vele malen langer vast dan elk ander hondenspeeltje.

tuggo shake n fetch, tuggo shake n fetch bowling pin, tuggo hondenspeelgoed, tuggo
Tuggo Dog Toy is uitgebreid en langdurig getest in verschillende dierentuinen bij tijgers, beren en apen op bijtbestendigheid en duurzaamheid.
Tuggo Dog Toy - onverwoestbaar hondenspeelgoed

Filter