Verzenden en retourneren

Snelle levering - 1 tot 2 werkdagen

Voor alle bestellingen die via onze website worden geplaatst geldt dat wij er alles aan doen om uw bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. Bestellingen die voor 15.00 uur 's middags worden geplaatst trachten wij nog dezelfde werkdag te versturen. Normaal gesproken wordt uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen bij u afgeleverd. Wanneer dit afwijkt zal er contact worden opgenomen door onze afdeling klantenservice.

Gratis verzending - Alle bestellingen boven €49 binnen Nederland

Wij bezorgen de bestellingen aan huis in heel Nederland en België. De bestellingen worden op werkdagen geleverd op een door u gewenst adres. Ook wordt er geleverd op zaterdag mits het product niet met groot transport bezorgd hoeft te worden. Voor een overzicht van de verzendkosten verwijzen wij naar onderstaand overzicht.

Verzendkosten binnen Nederland

Afhalen bij ons afhaalcentrum en de winkel Komt u uw bestelling zelf afhalen bij ons afhaalcentrum gevestigd op ons winkeladres dan worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Bestellingen tot €49
Heeft u een bestelling geplaatst waarvan het orderbedrag lager is dan €49 dan betaalt u slechts €4.95 verzendkosten voor bezorging in Nederland.

Bestellingen hoger dan €49
Heeft u een bestelling geplaatst waarvan het orderbedrag hoger is dan €49 dan wordt uw bestelling GRATIS bezorgd in heel Nederland.

De Huisdiersuper.nl bezorgt naar alle adressen binnen Nederland met uitzondering van postbussen. U kunt de adresgegevens tijdens het afrekenproces invoeren. Wilt u een bestelling graag naar een ander land bezorgd hebben, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Zij kijken graag voor u wat de mogelijkheden zijn.

Verzendkosten naar België

Voor bestellingen naar België vragen wij een kleine verzendkostenbijdrage van €4,95 ongeacht de ordergrootte

De Huisdiersuper.be bezorgt naar alle adressen binnen België met uitzondering van postbussen. U kunt de adresgegevens tijdens het afrekenproces invoeren. Wilt u een bestelling graag naar een ander land bezorgd hebben, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Zij kijken graag voor u wat de mogelijkheden zijn. 

Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding

Veiligheid staat bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Dit betreft niet alleen uw persoonsgegevens maar ook een veilige, en makkelijke manier van betalen. Om de betalingen volledig veilig te laten verlopen maken wij gebruik van een SSL verbinding. U herkent een beveiligde verbinding ook aan het SSL-slotje boven- of onderin uw webbrowser. Met de SSL-verbinding worden uw persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op www.dehuisdiersuper.nl waar u persoonlijke gegevens invoert, zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.

Wanneer u betaalt via iDEAL, Mastercard, Visa, Klarna, of met een Giftcard wordt uw computer via een beveiligde SSL-verbinding naar onze betalingspartner Buckaroo doorgeleid. Zodra Buckaroo uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij daarvan een bericht binnen en verwerken we uw bestelling. Op deze manier bieden wij u een veilige manier en snelle manier van betalen.

30 dagen retourrecht

Na aflevering mag u het product zonder opgaaf van reden bij ons retourneren. U ontvangt uw geld terug of u kunt aangeven liever een ander product te ontvangen. Gebruik maken van het herroepingsrecht is wettelijk aan een aantal regels verbonden. Zo dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Alle producten dienen in hun originele verpakking geretourneerd te worden. De kosten en het risico van het retour zenden zijn voor eigen rekening. Zorgt u er s.v.p. voor dat u onderstaand formulier volledig invult en de retourzending frankeert.

>>U kunt hier het retourformulier downloaden.<<

U kunt de producten retourneren naar onderstaand adres:

De Huisdiersuper.nl
Middelweg 32
5253CA, Nieuwkuijk

Om gebruik te maken van herroepingsrecht dient u dit binnen 30 dagen kenbaar te maken. Daarna dienen wij de producten binnen 14 dagen retour te ontvangen. Ook mag u het product zelf afgeven in onze winkel. Wij streven ernaar om uw geld binnen enkele werkdagen over te maken na ontvangst van de producten. Hiervoor gebruiken wij dezelfde betaalmethode als u heeft gekozen bij uw betaling.

In het geval van een retourzending beoordelen wij het product altijd op compleetheid, defecten en gebruikssporen. In het geval van beschadigingen en/of incomplete producten zullen wij allereerst contact met u opnemen. In dit geval zijn wij gerechtigd een afschrijving te hanteren.